Periòdic de la classe de 2ESOB

Periòdic de la classe de 2ESOB

dimarts, 13 de gener del 2015

POLARIS: Iván, Adrián, Víctor Q., Robert.

INTERNACIONAL

ELS YIHADISTES SEGUEIXEN AMB EL SEU JOC

ELS REBELS ÀRABS SEGUEIXN GRAVANT VIDEOS DECAPITANT A CIVILS INNOCENTS


Per Robert Herrera

Els yihadistes estan “tot el dia” jugant a un joc que no agrada res als alts carrecs àrabs. Els rebels, sempre que decapiten algú, el graven i el pugen a la xarxa ;Twitter,Instagram o Youtube.Els alts càrrecs estan molt indignats i volen que paren, estan intentant parar als rebels, però el tema és molt complicat.Els yihadistes no paren de matar a civils inocents.Aquestos succesos estan passant a Aràbia, on els rebels àrabs estan amagats en una espècie de bosc/desert. Quan decapiten a les seues víctimes usen armes blanque com matxets, ganivets, navaixes i d'altres, amb aquestes donen una sèrie de colps fins que a les víctimes els cau  el cap a terra. L'ultima actuació dels terroristes, de moment, són 39 periodistes segrestrats.


----------------------------------------------------------------------------------------

INSTITUT

 CONCERT DE POLARIS A L'IES BENAGÉBER

EL GRUP VA TOCAR PART DEL SEU REPERTORI AMB MOTIU DEL FINAL DE LA PRIMERA AVALUACIÓ

Per Adrià Martínez

El passat divendres, dia 28 de noviembre, el grup musical Polaris va actuar a l’institut de San Antonio de Benagéber per a acabar la primera avaluació amb una xicoteta festa. El concert va tractar temes de rock i pop principalment.


Aquest divendres es va donar clase fins a les dotze i mitja, quan va començar el concert del grup valencià.                                                                                                                                                     No obstant, no era obligat baixar, era una decisió optativa dels professors encara que quasi tot l’institut va anar al teatre del Trinquet on va tindre lloc el concert.
Polaris va tocar alguns dels seus temes i va presentar el seu nou videoclip “ Instinto Animal”. El concert va ser principalment de temes de rock i pop a diferencia de l’anterior concert en que Polaris mostrà la seua part més acústica.

El concert va acabar a les 13:45 més o menys i després el grup es va quedar per firmar autògrafs i el guitarrista va regalar les pues. A partir d’aquesta hora els alumnes tornaren a les seues clases i continuaren fins a les 14:15, encara que alguns professors optaren per no donar materia l’estona que faltava.



---------------------------------------------------------------------------------------------

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada